Який одноразовий посуд потрібен для мобільної кав’ярні?

вася пупкин
123 Main Street New York, NY 10001

Зручним та поширеним варіантом кавового бізнесу вважається мобільна кав’ярня. Для її ефективної роботи потрібно не лише продумати вигідний бізнес-план, а й обрати якісний посуд, з якого клієнтам буде зручно їсти та пити. Найчастіше в мобільних закладах харчування замовляють каву із собою. Тому оптимальним за ціною та екологічним варіантом вважається одноразовий посуд. Саме з паперових стаканів відвідувачі найчастіше п’ють каву.

Основні види одноразового посуду

Коли говорять про одноразовий посуд для кав’ярень, то мають на увазі паперові стакани й тарілки. Якісні одноразові стакани з паперу виготовляють у декількох видах. Серед них:

  • одношарові – економний варіант, зазвичай використовують для еспресо;
  • двошарові – краще зберігають тепло та не обпікають руки;
  • з індивідуальним дизайном – використовують для брендингу логотипа кав’ярні.

Також розрізняють паперові стакани за об’ємом. Найбільш популярними варіантами є 110 мл для еспресо, 250 мл для капучино й лате та 340 мл для великого лате, американо. В комплекті з паперовими стаканами мають йти кришки, що будуть захищати від протікання та матимуть отвір для трубочки чи пиття. Кришки виготовляють із пластику та картону.

Перерахованого одноразового посуду достатньо для замовлення напоїв в маленьких кав’ярнях. Додатково до посуду потрібно замовити тримачі (холдери) для кількох стаканів. Вони полегшують транспортування кількох напоїв одразу. Серветки потрібні у кожному закладі харчування.

Як обрати якісні одноразові стакани з паперу?

При закупівлі оптом партії одноразового посуду звертайте увагу на:

  • температуростійкість виробу;
  • щільність стінок;
  • безпечний склад;
  • можливість нанесення бренду й логотипа.

Важливо, щоб стакани не деформувалися від гарячої кави та інших напоїв. Чим щільніший картон буде в товарі, тим комфортніше буде з нього пити. Обов’язково переконайтеся, що стакан безпечний для харчових продуктів. Для харчових закладів потрібно перевірити можливість нанесення логотипа на кожен товар. Якісний одноразовий паперовий посуд є непросто витратним матеріалом. Він поєднує зручність, екологічність та імідж кав’ярні й формує довіру клієнтів.

Переваги паперових стаканів для кав’ярень

Головна перевага паперового посуду – його екологічність, але це твердження правильне лише в тому випадку, якщо для виробництва застосовують деревину. Це варто враховувати при виборі та правильно оцінювати ситуацію. Що стосується переваг паперового посуду, то вони полягають у наступному:

  • безпека виробів, які відповідають вимогам державних стандартів;
  • виключення ризику виділення токсинів у їжу;
  • різноманітність асортименту та дизайнерських рішень;
  • легкість та зручність перевезення та зберігання;
  • можливість використання як із гарячими, так і з холодними стравами.

Одним із недоліків паперових стаканчиків вважається їхня здатність впливати на смак напоїв. Але це стосується лише дешевих виробів, виготовлених із неякісної сировини. Загалом такий посуд не впливає на смак страв та може стати чудовим маркетинговим інструментом. Тому обирайте лише перевірені стакани з надійних інтернет-магазинів.